"Azért van olyan sok vélemény, mert a gondolatok száma végtelen, a papír pedig nem tud tiltakozni." (Kobzi János)

2022. december 4., vasárnap

Tudjátok mit? Basszátok meg!

Semmi nem változott! Mert mi van ma? Klimahiszti, energiahiszti, járványhiszti, infláció, meg recesszió… közben meg széndioxidkvóta, ami tulajdonképpen nem más, mint pénz, pénz és pénz… Mert ez az egész csak a pénzről szól. Szivárványhiszti, demokráciahiszti, meg légy önmagad és megannyi baromság. Mesekönyvek helyett min élünk? Virtuális valóságon, pixeleken, négykán, meg ötgén. És?! Mi a különbség? Nem lapozol, hanem görgetsz… a fantáziád meg bevégzi a többit. Nesze nektek!

Semmi sem változott! Ugyanolyan egoista gennyzsákok vagyunk, mint voltunk.

Leszarjuk egymást és öljük egymást. Mert ebben valóban kreativak vagyunk. Már nyilak helyett rakétákkal lődözzük egymást. Kurva nagy fejlődés! Közben hülyébbnél hülyébb eszméket alkotunk… a kevesekért. Azokért a pénzéhes szarháziakért, akiket manapság deep state-nek nevezünk és akik abban reménykednek, hogyha milliárdok élete árán is, de túlélnek. Pedig semmit sem kapnak, legfeljebb időt. Vagy még azt sem. Azt hiszik… pedig rohadtul nem. Hiába az Apollo, Szojuz, ISS, vagy Orion, hiába kvazár, meg lyuk, meg tágulás… Innen, erről a szaros bolygóról úgysem menekülhetnek. Sem Musk, sem Gates, sem senki más. Mert ahhoz túl kevesek, csak még nem döbbentek rá. Itt fognak megdögleni velünk együtt, legfeljebb egy-két hónappal később. Bezárkózva nyirják ki egymást… ha a Föld előbb ki nem nyirja őket. Ugyanaz a két köbméter jut nekik is, mint mindenki másnak. Talán még annyi sem.

Semmi sem változott az évezredek alatt! Még mindig azt hisszük kurva okosak vagyunk, pedig az embernél hülyébb még nem termett ezen a bolygón. Hülyeséggel mérgezzük egymást átvitt értelemben, és a bolygót ténylegesen. A dinók 150 millió évekig kihúzták. Az ember nem lesz ennyire szerencsés.

És mit mond erre Isten? „Tudjátok mit? Basszátok meg… leginkább egymást… mást úgysem tudtok! Ezért vagytok már nyolcmilliárdnyian. Nem azért ültettem a tudás fáját, hogy hülyegyerekek agyromboló pálinkát főzzenek a terméséből. Pedig most pont ez van.  Ennyi! Mindössze ennyit szakajtottatok a tudás fájáról. Csináljatok magatokkal, amit akartok! Én számotokra megszűntem létezni!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése