"Azért van olyan sok vélemény, mert a gondolatok száma végtelen, a papír pedig nem tud tiltakozni." (Kobzi János)

2017. április 1., szombat

Zsidótörvény I. (ez nem áprilisi tréfa)


Megdöbbenéssel olvasom-hallgatom a Közép-európai Egyetem (CEU) elleni kormányzati intézkedés, törvényalkotás hatásait a különböző médiákban, főleg a közösségi oldalak hozzászólásaiban.

Döbbenetes, hogy mennyire működik a kormányzati agymosás. Ám a leginkább elszomorító, hogy egy ilyesféle intézkedés hatására szinte özönlenek a dehonesztáló, főleg zsidóellenes megnyilvánulások. Ennyi vérnáci talán utoljára a múltszázad 30-as éveiben hallathatta a hangját. De miért is csodálkoznánk! Orbán Viktor állandó ellenségkeresése, a Soros György elleni már-már szabályos gyűlölete (hiába, a hála nem egy orbáni erény), előbb-utóbb kitermeli a maga kriptokommunista alapokra épített, ultranacionalista, de főleg neonáci eszméit is.

Ha valaki esetleg túlzásnak tartaná az iménti állításokat, csak gondolkozzon el. Soros György zsidó. Ráadásul egy „pénzeszsák”, ami már eleve jó alap ahhoz, hogy kikiáltsák az ország ősellenségének. Igaz, már nem egy mai gyerek, de azért még nem is egy döglött oroszlán. Így hát most még csínján a rugdosással. Csak úgy sunyi módon, salátába csomagolva.

A gond csak az, hogy ez CEU-ellenes salátatörvény olyan erőket is mozgósít, akik nagyon nem kívánatosak a civilizált Európában. Például az olyan béközepes kopaszokat, akik olykor a Lendvay utcai Fidesz-székházat is „védik”. Az ilyen arcok a leghangosabbak a közösségi oldalakon is. Nyomdafestéket nem tűrő cigányozás, zsidózás, minden és mindenki ellen, aki netán veszi a bátorságot és észérvekkel próbálná menteni a CEU-t.

És hogy miért is asszociál az egyszerű halandó a zsidótörvényekre? Nem nehéz kitalálni.
A zsidó mindig ősellenség. Látens mód mindig az is volt kishazánkban. Soros is zsidó, tehát az egyeteme is csak az lehet. A liberális manapság szitokszó, a szélsőséges szóhasználatban a liberális egyenlő a „libsivel”, ami ugye megint csak a zsidóságra használt szleng. A CEU – mint minden egyetemi tudományos oktatás – liberális, ergo nem lehet más, mint büdös, libsi oktatási intézmény. Ki vele!

Nos, ezért veszélyes játék az, amit most a Fidesz-kormány tesz. Nem csoda hát, hogy Lázár János igyekezett kimagyarázni a kimagyarázhatatlant. Főnöke - aki már nem most kezdett játszani a nacionalista tűzzel – olyan szellemet engedett ki a palackból, ami életveszélyes minden civilizált társadalomra, főleg az olyan zsidóellenességre fogékony nemzetekre, mint a magyarság. Olykor jó lenne emlékezni. Vagy előkotorni néha-néha a történelemkönyvet (nem egyetemi szintűt), és nem állandóan azon agyalni, miként lehet a történelmet saját önös érdekünk miatt meghamisítani. Mert minden nemzedék, amely nem akar emlékezni, arra kárhoztatik, hogy újra átélje azt, amit ősei. Jelen esetben a zsidótörvények áldásosnak éppen nem nevezhető hatásait.

1 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    WhatsApp: +16626183756




    VálaszTörlés