"Azért van olyan sok vélemény, mert a gondolatok száma végtelen, a papír pedig nem tud tiltakozni." (Kobzi János)

2016. május 21., szombat

Jóétvágyú Skoda



A Lázár János által használt „szolgálati” Skoda igencsak jóétvágyúra sikeredett, ámbár a gyár reklám-marketingesei  nyilván most pert fontolgatnak a Minszterelnökség ellen hitelrontás címszóval.
A sajtóközlemény szerint ugyanis Lázár Skodája 88 ezer kilométerre 4 millió forintnyi benzint cupákolt be, ami uszkve 15 literes fogyasztást jelent. A Skoda hivatalos adatai szerint a legnagyobb teljesítményű (közel 300 lóerős, benzines) Superb változata is beéri 7 literrel vegyesfogyasztáson. Ez városi viszonylatban 8.7 l-t, országúton 6 l-t jelent. Ám, amint azt szintén a miniszterelnökségi közleményből tudjuk, Lázár leginkább autópályán repesztett, ami a hat literhez áll közelebb, ellentétben a hülyéknek szánt sajtóközleménnyel, amely azt ecseteli, hogy autópályán egy autó többet fogyaszt, mint városban. De ahogyan azt minden autóspalánta tudja, ez nem fedi a valóságot, ugyanúgy ahogy a kormányzati kommunikáció sem. Tehát Lázár benzinköltése még a legjobb indulattal is valahogy a duplájára sikeredett, azaz ismételten sikerült ismeretlen zsebbe továbbítani majd két milkát. Hogy a Superb-n kívül Lázár melyik pereputtya részesült még az állami üzemanyag-keretből, azt csak a Jóistentől és Lázár ellenállhatatlan humorral átszőtt, cinikus magyarázatából  tudhatjuk meg. Vagy nem!

1 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    WhatsApp: +16626183756




    VálaszTörlés